Arosha Bodywraps

Arosha BodyWraps

Door het aanbrengen van deze diverse bodywraps kunnen wij plaatselijk, cosmetische lichaamsbehandelingen uitvoeren. De bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten om effectief verschillende vormen van huidoneffenheden tegen te gaan. De huid absorbeert de actieve ingredienten dankzij het direct toepassen van bodywraps op de huid. De effecten zijn al direct na de eerste behandeling met bodysculpting merkbaar.

 
 • De volgende Arosha behandelingen zijn mogelijk:

  – Omvang vermindering
  – Cellulite vermindering
  – Huidversteviging
  – Borstversteviging
   
 • Toepassingen van de Bodywraps voor:

  – Vetweefsel
  – Omvangvermindering
  – Vezel- en vochtcellulite
  – Sinaasappelhuid
  – Droge huid
  – Waterretentie
   
 • Voordelen:

  – Direct zichtbaar resultaat
  – Ontslakking/ontgifting (anti oxidant)
  – Verhoging metabolisme
  – Heerlijke behandeling
  – Betaalbaar

Dynamisch en persoonlijk programma

Het is heel belangrijk om iedere vorm van huidproblemen te behandelen met gevarieerde en passende productlijnen. Deze bevatten actieve ingrediënten om verschillende huidproblemen aan te pakken. Ieder huidprobleem is uniek en verdient een persoonlijk en dynamisch programma om optimale resultaten te bereiken.

Voordelen:

 • Direct effect
 • De BodyWraps zijn kant en klaar, eenvoudig aan te brengen
 • Meerdere zones kunnen in 1x behandeld worden (10 m wrap per verpakking)
 • Keuze uit verschillende BodyWraps afgestemd op uw wens!
 • Dermatologisch getest

De werking van de Body wraps bestaat uit het activeren van essentiële lichaamsprocessen die het vet metabolisme en afvoer stimuleren en centimeter verlies bevorderen.

Het eerste proces is lymfedrainage. Tijdens dit proces worden vetzuren en toxines via het lymfevocht uit het lichaam verwijderd.
Het tweede proces bestaat uit het stimuleren van het vet metabolisme. Door het stimuleren van afbreken van het vet in de vet cellen en door het verbeteren van de lymfe afvoer en circulatie, worden de vetzuren uit het lichaam verwijderd.
Het derde proces bestaat uit het stimuleren van de bloed micro circulatie. Dit is de bloed stroom door de aller kleinste bloedvaten (capillairen) van het lichaam. De vet cellen zijn met capillairen omgeven die de vet cellen in staat stellen om de afval stoffen en toxines af te voeren.