BodySculpting

BodySculpting, verlies minstens 1 a 2 kledingmaten in 1 maand!

Een strakker, slanker lichaam met de BodySculpting behandelingen!

BodySculpting is het nieuwe afslank systeem voor algehele figuur correctie met 8 verschillende programma’s voor afslanken, behandelen van cellulitis, vet ophogingen, huid versteviging en verbetering, lymfedrainage en meer. Voor ieder kan individueel een programma samengesteld worden om tot het gewenste resultaat te komen. In plaats van uren naar de sportschool doet de apparatuur het werk voor u om sneller en effectiever af te slanken en uw huid te verbeteren.

De geavanceerde apparatuur werkt met de 3 verschillende spier vezels:

  • De witte vezels; zij bestaan voornamelijk uit suiker verbrandende enzymen en produceren energie voor een korte termijn, de witte vezels verbranden de snelle suikers die aanwezig zijn in het lichaam.
  • De rode vezels bestaan uit vet verbrandende enzymen en produceren energie voor de lange termijn. Vetmassa is de bron van voeding voor deze vezels.
  • De intermediate vezels bevatten beide karakteristieken van zowel de rode als de witte vezels en zorgen voor lange termijn verbranding.

De apparatuur werkt met verschillende golven om elke vezel van de spieren te activeren en de snelle suikers in het lichaam maar ook het opgeslagen vet te verbranden.
Iedere behandeling bestaat uit 4 fases, in de eerste drie fasen van de behandeling worden de genoemde vezels geactiveerd. De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfe drainage om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van de afval stoffen. We adviseren 1 a 2 behandelingen per week. Elke behandeling werkt 48 uur na.

Afslanken en verstevigen

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afval stoffen door het lichaam verwijdert. De BodySculpting helpt u bij gewichtsafname, omvang afname en huid verbetering, op deze manier komt u fysiek weer in balans.

Cellulitis

Cellulitis begint met een verslechtering van de bloedcirculatie, de voedingsstoffen die bestemd zijn voor de cellen worden niet meer –zoals voorheen- regelmatig aan en afgevoerd , maar zij hopen zich op in de zones tussen de vet cellen. De cellen gaan zich in groepjes samenklonteren, dit resulteert in sinaasappel huid. De apparatuur werkt met een speciaal ontwikkelde golf zodat de samengeklonterde cellen worden afgebroken en door middel van de behandeling wordt het lichaam in staat gesteld het vet te laten verdwijnen.

Om een maximaal resultaat te behalen en uw lichaam zowel van binnen als van buiten te ondersteunen bij dit proces raden wij aan ook gebruik te maken van Arosha Bodywraps.

BodySculpting +  Bodywraps = direct effect!