SLIMdiet

Hoe werkt het ?

Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? Onze methode is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim? Onze gerechten zitten boordevol eiwitten. Die geven een verzadigd gevoel.En je valt af op de goede plekken; je verliest geen spiermassa maar vet. Kies voor een blijvend gezonde leefstijl. SLIMdiet bewijst dat het kan.

 

Zo gepiept

Geen zin om uren in de keuken te staan? Geld uit te geven aan dure superfoods? Of supermarkten af te struinen voor ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord? Hou het simpel! Met ons eenvoudige 4-stappenplan.Onze porties zijn precies afgemeten. En bevatten alle voedingsstoffen die jij nodig hebt. Gemakkelijker kan bijna niet!

Alle voordelen voor u op een rij:

  • medisch verantwoord afslanken;
  • geen jojo-effect;
  • zonder honger gevoel;
  • smakelijke producten, pakketten worden door u zelf samengesteld

Kosten van het dieet

(Online/wekelijkse consulenten en intake altijd gratis!)

SLIMdiet per doosje 5 stuks € 10,99
Proef pakket 1 dag € 9,99
Proef Pakket voor 1 week € 59,99
Online coaching € Gratis

De maaltijden zijn op basis van smakelijke eiwit producten en makkelijk en snel klaar te maken. Ideaal toe te passen in elke gezins- of werksituatie.

Via onze dagelijkse voeding nemen we koolhydraten, vetten en eiwitten (proteïnen) in ons lichaam op. Deze biomolecule zijn leveranciers van de energie die nodig is om te kunnen functioneren. Daarnaast bouwen, onderhouden en herstellen eiwitten onze weefsels.

In normale omstandigheden zal ons lichaam in de eerste plaats koolhydraten verbranden om aan de energiebehoefte te voldoen, het schakelt pas over naar de verbranding van vetten als er geen koolhydraten in de voeding aanwezig zijn.

In het proteïnedieet wordt een situatie gecreëerd waarbij meer eiwitten worden opgenomen en minder vet en koolhydraten. Twee tot drie dagen na aanvang van het dieet treedt er in het lichaam een reactie op; ketose. Door een tekort aan koolhydraten wordt overgegaan tot vetverbranding. Ketose is een natuurlijke, fysiologische reactie van ons lichaam. De ketonen die hierbij vrijkomen hebben bovendien een bijzonder effect; ze zorgen voor een gevoel van verzadiging (geen honger meer). Daarnaast geven ze een energiek gevoel en een hoger concentratievermogen!

Het nuttigen van koolhydraten stopt de ketose en daarmee de vetverbranding. Indien u zich dus niet strikt houdt aan het proteïnedieet door het nuttigen van koolhydraten (bijvoorbeeld een stuk fruit) kost het opnieuw twee dagen om uw lichaam weer in toestand van ketose te brengen.

Middels inname van goed gedoseerde proteïne supplementen met eiwitten van hoge biologische waarde blijft de spiermassa bewaard en neemt zelfs toe. Met een toegenomen spiermassa neemt ook het energieverbruik toe waardoor er geen sprake zal zijn van een jojo-effect!